zaterdag 30 december 2006

Manilla


Zo. Dat was het eerste deel van de reis. Alles is goed gegaan en we hebben yvonne gevonden. Zoals je kunt zien is mijn verjaardag in de lucht nog uitgebreid gevierd met oa champagne. We hebben ook al een lokaal gsmnummer. +649283335844 kan je ons smsen. We gaan nu aan onze 10 uurs trip beginnen. Pff. Weer is prima. We worden al bruin :-).

Ps dit bericht is alsnog later per gsm verstuurd.

vrijdag 29 december 2006

Verjaardag


Voordat we inchecken nog even koffie met gebak. Ik wordt vandaag 27 en ik heb nog nog nooit zo'n korte verjaardag gehad, omdat we door de tijdzones vliegen.

donderdag 28 december 2006

In de startblokken


Zo, de kerst is achter de rug, we zijn er klaar voor, althans dat denken we. Nog maar een paar dingetjes regelen en we kunnen. 4 weken Filippijnen. En dat is ondanks vulkaanuitbarstingen, Tsunami's en terroristen een betere plaats om te zijn dan met het weer hier. Eindelijk gaan we dit uitzicht inruilen voor een tropische bestemming. We vliegen morgen om 14:15 met KL 0803 rechtstreeks naar Manilla.
Als alles goed gaat hebben we stoelen met beenruimte, een persoonlijk entertainmentsysteem en komen we 30 dec. om 9:50 plaatselijke tijd aan.

Dan ga ik ook Yvonne voor het eerst ontmoeten, een goede studievriendin van Angelique die 2 jaar in de Filippijnen woont en werkt. We zullen meteen doorreizen samen met 5 andere collega's in een taxibusje naar Batad, een ritje van 11 uur. En dat na 15 uur vliegen.

En waar doen we dat allemaal voor? ....een onvergelijkelijke oud en nieuw tussen de rijstplantjes.

Hopelijk laten we weer snel van ons horen.

Angelique en Wouter